ANGI FOTO
v. Anne Gisselø
Stenlille - Vestsjælland

Jeg har fotograferet for hyggens skyld i de sidste 20 år, men har nu valgt at gøre noget mere seriøst ved det for et års tid siden, så nu deltager jeg på kurser og workshops for at udvikle min fotografering.

Min anden store hobby er hunde og hundetræning, så det ligger lige for at forene to af mine yndlingsting med hinanden, hvilket min hjemmeside osse bære præg af. Hunde er dejlige at arbejde med, og giver mig mulighed for at se dem fra et andet perspektiv end jeg er vant til.

Jeg arbejder primært udendørs, men har et lille mobilt studie.

Du er velkommen til at kigge forbi ANGI FOTO's side på Facebook - Like siden og få opdateringer løbende.

Du kan kontakte mig her på e-mail eller på Facebook.

 

 

Hilsen fra Paul Lysholdt

Jeg så nogle fantastiske fotos Anita Jakobsson fik taget, da hun vandt en adventskonkurrence hos Anne Gisselø. Jeg besluttedes med det samme, at jeg også ville have Anne til at tage fotos af mig og mine hunde. Fotosessionen fandt sted den 13. marts 2016 og var en dejlig oplevelse. Anne fik det hele til at foregå i en afslappet stemning, hun havde en masse gode idéer til, hvordan mine hunde skulle fotograferes på en måde, så de fremstod optimalt, at jeg selv gjorde det (hvor jeg var med). Fotos blev også taget i nogle rammer, som skabte en baggrund, som ikke tog fokus fra det centrale i motivet: hundene.

Jeg har i dag fået de udvalgte, redigerede fotos fra fotosessionen, og de er fantastiske!!!

Anne har virkelig fået det bedste frem i hundene og mig. Man kan se, hvor glade vi er for hinanden, man kan se energien i hundene i løbebillederne, lyset er dejligt. Jeg bliver i fantastisk humør af at se de fotos, og jeg har fået flere positive tilbagemeldinger allerede. Det er virkelig minder for livet af mig og to af mine skønne hunde.